Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Nora Zwaan

17 apr 2023

“Het zonnetje van Infratechniek West: het verhaal van Nora bij Van Voskuilen Groep”

In de wereld van techniek gaat alles razendsnel. Innovaties, digitalisering en veiligheid zijn steeds belangrijker geworden. Als er iemand is die deze ontwikkelingen van dichtbij heeft meegemaakt, dan is het Nora wel. Met haar 21 jaar trouwe dienst is zij het zonnetje van Infratechniek West en onmisbaar voor onze Van Voskuilen Groep.

In de loop der jaren heeft Nora talloze veranderingen binnen ons bedrijf meegemaakt. Ze heeft gezien hoe digitalisering ons werk efficiënter maakt, hoe veiligheid altijd op de eerste plaats komt en hoe we steeds innovatiever worden. Het is dan ook niet vreemd dat Nora een belangrijk onderdeel is van ons bedrijf en een schat aan ervaring met zich meedraagt.

Maar hoe heeft Nora deze ontwikkelingen zelf ervaren? Ze vertelt ons graag hoe het is om al 21 jaar bij Van Voskuilen te werken. Ze vertelt over haar team van collega’s en wat deze voor haar betekenen. Want bij Van Voskuilen is teamwork van essentieel belang. Samen staan we sterk en dat is precies wat ons als bedrijf zo sterk maakt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nora onmisbaar is voor ons bedrijf. Maar dat geldt eigenlijk voor al onze medewerkers. Het zijn deze mensen die ons bedrijf maken tot wat het is. Van jonge, ambitieuze starters tot ervaren rotten in het vak, allemaal dragen ze bij aan onze groei en ontwikkeling.

Als bedrijf zijn we trots op Nora en op al onze medewerkers. Samen geven we ons werk een gezicht en zetten we ons dag in dag uit in voor een betere en veiligere wereld. Het is onze missie om de techniek vooruit te helpen en met mensen zoals Nora aan boord, weten we zeker dat we deze missie zullen volbrengen.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden