Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Nora Zwaan

17 apr 2023

“Het zonnetje van Infratechniek West: het verhaal van Nora bij Van Voskuilen Groep”

In de wereld van techniek gaat alles razendsnel. Innovaties, digitalisering en veiligheid zijn steeds belangrijker geworden. Als er iemand is die deze ontwikkelingen van dichtbij heeft meegemaakt, dan is het Nora wel. Met haar 21 jaar trouwe dienst is zij het zonnetje van Infratechniek West en onmisbaar voor onze Van Voskuilen Groep.

In de loop der jaren heeft Nora talloze veranderingen binnen ons bedrijf meegemaakt. Ze heeft gezien hoe digitalisering ons werk efficiënter maakt, hoe veiligheid altijd op de eerste plaats komt en hoe we steeds innovatiever worden. Het is dan ook niet vreemd dat Nora een belangrijk onderdeel is van ons bedrijf en een schat aan ervaring met zich meedraagt.

Maar hoe heeft Nora deze ontwikkelingen zelf ervaren? Ze vertelt ons graag hoe het is om al 21 jaar bij Van Voskuilen te werken. Ze vertelt over haar team van collega’s en wat deze voor haar betekenen. Want bij Van Voskuilen is teamwork van essentieel belang. Samen staan we sterk en dat is precies wat ons als bedrijf zo sterk maakt.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nora onmisbaar is voor ons bedrijf. Maar dat geldt eigenlijk voor al onze medewerkers. Het zijn deze mensen die ons bedrijf maken tot wat het is. Van jonge, ambitieuze starters tot ervaren rotten in het vak, allemaal dragen ze bij aan onze groei en ontwikkeling.

Als bedrijf zijn we trots op Nora en op al onze medewerkers. Samen geven we ons werk een gezicht en zetten we ons dag in dag uit in voor een betere en veiligere wereld. Het is onze missie om de techniek vooruit te helpen en met mensen zoals Nora aan boord, weten we zeker dat we deze missie zullen volbrengen.

NuLelie Bouwdepot Nagele Combinatie HVP

Evenementen

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

04 jun 2024

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw! Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN). Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie … Continued
Lees bericht
HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden