Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen

Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij in het magazijn. Martin staat altijd klaar om anderen te helpen en zijn kennis door te geven aan de nieuwe generatie.

Een dag in het leven van Martin

De dag van Martin begint met het controleren van de e-mail op binnenkomende orders. Vervolgens gaat hij aan de slag met het verwerken van deze orders en zorgt hij voor de administratie en de kosten. Elke dag is een uitdaging voor Martin, omdat er altijd onverwachte situaties kunnen ontstaan. Toch vindt hij het leuk om te zien wat er op een dag kan gebeuren en welke verrassingen er op zijn pad komen.

Teamwork en kennisdeling

Martin hecht veel waarde aan teamwork en het delen van kennis. Hij vindt het belangrijk dat iedereen openstaat voor elkaar en goed naar elkaar luistert. Martin helpt zijn collega’s graag met hun vragen over materialen en deelt zijn kennis met de nieuwe generatie. Hij gelooft in wederzijdse hulp: “Ik help jou, jij helpt mij”, waardoor er altijd een win-winsituatie ontstaat.

Gelijkheid en plezier op het werk

Martin ziet iedereen als gelijk en behandelt zowel zijn collega’s als extern personeel met respect. Hij vindt het belangrijk dat mensen met plezier en vreugde naar hun werk komen. Dit draagt bij aan een goede werksfeer en een hecht team bij Van Voskuilen.

Martin van Baren is een uitstekend voorbeeld van een toegewijde en hardwerkende magazijnmedewerker infra bij Van Voskuilen. Zijn behulpzaamheid, kennisdeling en positieve houding dragen bij aan een plezierige werkomgeving en een sterk team. We zijn trots om Martin in ons team te hebben en kijken uit naar de vele jaren die nog voor ons liggen.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden