Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen

Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij in het magazijn. Martin staat altijd klaar om anderen te helpen en zijn kennis door te geven aan de nieuwe generatie.

Een dag in het leven van Martin

De dag van Martin begint met het controleren van de e-mail op binnenkomende orders. Vervolgens gaat hij aan de slag met het verwerken van deze orders en zorgt hij voor de administratie en de kosten. Elke dag is een uitdaging voor Martin, omdat er altijd onverwachte situaties kunnen ontstaan. Toch vindt hij het leuk om te zien wat er op een dag kan gebeuren en welke verrassingen er op zijn pad komen.

Teamwork en kennisdeling

Martin hecht veel waarde aan teamwork en het delen van kennis. Hij vindt het belangrijk dat iedereen openstaat voor elkaar en goed naar elkaar luistert. Martin helpt zijn collega’s graag met hun vragen over materialen en deelt zijn kennis met de nieuwe generatie. Hij gelooft in wederzijdse hulp: “Ik help jou, jij helpt mij”, waardoor er altijd een win-winsituatie ontstaat.

Gelijkheid en plezier op het werk

Martin ziet iedereen als gelijk en behandelt zowel zijn collega’s als extern personeel met respect. Hij vindt het belangrijk dat mensen met plezier en vreugde naar hun werk komen. Dit draagt bij aan een goede werksfeer en een hecht team bij Van Voskuilen.

Martin van Baren is een uitstekend voorbeeld van een toegewijde en hardwerkende magazijnmedewerker infra bij Van Voskuilen. Zijn behulpzaamheid, kennisdeling en positieve houding dragen bij aan een plezierige werkomgeving en een sterk team. We zijn trots om Martin in ons team te hebben en kijken uit naar de vele jaren die nog voor ons liggen.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht
Infra Kennis

Interviews

Interview Corné Klopman

26 apr 2023

Een bijzondere reis met Corné Klopman, directeur van Infra Kennis Als je in de infratechniek werkt of geïnteresseerd bent om in deze sector te gaan werken, dan hebben we een inspirerend verhaal voor je. Onlangs hadden we de kans om Corné Klopman, directeur van Infra Kennis, te interviewen. Infra Kennis is onderdeel van de Van … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden