Ga naar de inhoud

Door mensen, voor mensen

Werken & leren

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Van Voskuilen is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat al onze opleidingen gecertificeerd zijn, de lessen worden begeleid door deskundige docenten en we een veilige werk- en leeromgeving bieden aan al onze studenten. Wij leiden mensen op in de onder- en bovengrondse wereld van infra, gas, water en elektra. Dit is binnen alle facetten van onze branche, zoals monteurs, uitvoerders en werkvoorbereiders. 

Door bewust en gericht op te leiden, bieden we onze medewerkers een goede toekomst. We geven jonge mensen een kans om ervaring op te doen bij ons bedrijf en wij leren vervolgens weer van de denkbeelden van deze mensen en nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarmee blijven we in contact met onze omgeving.

De voordelen

Waarom wij jou wat kunnen leren!

Ruimte voor zelfontwikkeling

Ruimte voor zelfontwikkeling

Bij ons staat de persoon centraal. We geven jou alle mogelijkheden om te zijn, wie je wilt zijn en te groeien als persoon én professional.
Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Wij geven je een eerlijke kans om jezelf te bewijzen, ook al heb je nog niet zoveel ervaring.
Uitzicht op een dienstverband

Uitzicht op een dienstverband

Jouw toekomst, is onze toekomst. Daarom garanderen wij je altijd persoonlijke hulp en begeleiding van ervaren collega’s.
Beschikbaar voor ieder niveau

Beschikbaar voor ieder niveau

Heb jij geen ervaring of geschikte opleiding? Wij leren het je!

Wij leren je in no-time alles wat te maken heeft met gas-, water en elektraleidingen. Vervolgens heb je een landelijk erkend vakdiploma en kun je zelfstandig de weg op.

Peter de Vlieger – Werkbegeleider BBL

Past deze opleiding bij jou?

Jij bent iemand die van aanpakken houdt, met je handen werkt en geniet van een goed afgerond project.

Met jouw inbreng zorg je er voor dat mensen in warme huizen wonen, onze straten verlicht zijn en er schoon water uit de kraan komt.

Met civiele techniek verbeter je het leven van iedereen in ons land. Hoewel ons werk soms onzichtbaar lijkt, is het verre van onmisbaar.

Leerling monteurs

Leerling-monteurs werken vier dagen per week en gaan daarnaast één dag naar school. Deze opleiding is opgezet in samenwerking met onderwijsinstelling Deltion.

Tijdens je werkdagen ga je met een monteursploeg mee naar verschillende projecten, waar je actief meewerkt met alles wat daar gedaan wordt.

Tijdens je dag op school leer je alles over infra, gas, elektriciteit en schoon water, en hoe dit allemaal in Nederland geregeld is.

Traineeships

Trainees volgen een traject van een jaar, waarin ze met vier belangrijke aspecten van de infra-techniek meelopen:

De monteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en engineers.

Hierdoor ervaar je alles wat de branche inhoudt, van begin tot eind. Na een jaar heb je een goed beeld, en kies je samen met ons de richting waarin jij jezelf verder wilt ontwikkelen.

Alle touwtjes in eigen handen, dat is toch wel lekker!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden