Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt

Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot specialist illustreert de kansen en groei die mogelijk zijn in de wereld van infra techniek.

Joop’s thuisbasis is onze afdeling speciale disciplines, waar hij een cruciale rol vervult bij het leveren van materialen en afzettingen. Hij zorgt er onder andere voor dat alle kabels en leidingen op de juiste plaats belanden. Maar dat is nog niet alles – Joop voegt ook een heldere gloed toe aan onze steden door betrokken te zijn bij openbare verlichting en het plaatsen van lichtmasten. Met zijn veelzijdige takenpakket bewijst Joop dat er in de infra wereld ruimte is voor diversiteit en groei.

Maar naast zijn toewijding aan het werk, heeft Joop nog een bron van trots: zijn zoontje. Een jonge voetbaltalent bij ADO Den Haag, en Joop’s bron van inspiratie. Zijn ADO tenue is zijn reisgenoot, waar hij ook gaat. Het symboliseert niet alleen de liefde voor voetbal, maar ook de kracht van familiebanden en doorzettingsvermogen.

In het hart van ons bedrijf beschrijft Joop zijn collega’s als een hechte en levendige gemeenschap. De vriendelijke sfeer en de bereidheid om elkaar te ondersteunen, maken Van Voskuilen een warme en inspirerende plek om te werken. Zijn ervaring illustreert dat teamwork en saamhorigheid niet alleen loze termen zijn, maar de kernwaarden die ons als bedrijf drijven.

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je niet alleen de vrachtwagen bestuurt, maar ook je carrière? Waar je wordt omringd door fantastische mensen en waar je kunt groeien en bloeien? Kom dan bij Voskuilen werken! We bieden niet alleen een baan, maar een reis vol mogelijkheden, ondersteuning en voldoening. Bij Van Voskuilen bouw je niet alleen wegen, maar ook aan je eigen toekomst.

Word deel van ons verhaal. Kom bij Voskuilen werken en bouw mee aan een betere toekomst voor jou en onze infrastructuur.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht
Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden