Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Lees meer over Nick Weijers, recruiter Infratechniek

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen!

Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Wist je dat Nick zelf ook van branche is gewisseld? Hij heeft een achtergrond in het onderwijs, maar heeft zijn hart verloren aan de wereld van infratechniek en energietransitie. Nu kan hij zich niet meer voorstellen ergens anders te werken.

Recruiter infratechniek

Maar Nick heeft nog een bijzondere hobby: hij is DJ! Als hij niet bezig is met het matchen van kandidaten en opdrachtgevers, dan draait hij thuis zijn eigen muziek en treedt hij op in clubs. Zijn passie voor muziek is goed terug te zien in zijn werk als recruiter.

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij Van Voskuilen? Nick vertelt je er alles over in deze video! En als je nog meer wilt weten, neem dan gerust contact op met een van onze recruiters. Vraag vooral naar Nick, hij staat te popelen om jou verder te helpen in je carrière in de infra!

NuLelie Bouwdepot Nagele Combinatie HVP

Evenementen

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

04 jun 2024

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw! Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN). Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie … Continued
Lees bericht
HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden