Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Lees meer over Nick Weijers, recruiter Infratechniek

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen!

Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je met veel enthousiasme en passie voor het vak.

Wist je dat Nick zelf ook van branche is gewisseld? Hij heeft een achtergrond in het onderwijs, maar heeft zijn hart verloren aan de wereld van infratechniek en energietransitie. Nu kan hij zich niet meer voorstellen ergens anders te werken.

Recruiter infratechniek

Maar Nick heeft nog een bijzondere hobby: hij is DJ! Als hij niet bezig is met het matchen van kandidaten en opdrachtgevers, dan draait hij thuis zijn eigen muziek en treedt hij op in clubs. Zijn passie voor muziek is goed terug te zien in zijn werk als recruiter.

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij Van Voskuilen? Nick vertelt je er alles over in deze video! En als je nog meer wilt weten, neem dan gerust contact op met een van onze recruiters. Vraag vooral naar Nick, hij staat te popelen om jou verder te helpen in je carrière in de infra!

Junior Engineer

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen. Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na … Continued
Lees bericht
Ketenmanager

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied. In … Continued
Lees bericht
Werkvoorbereider techniek

Interviews

Jeroen van Soest Werkvoorbereider Techniek

22 feb 2023

Maak kennis met Jeroen, een werkvoorbereider techniek bij de Van Voskuilen Groep. Jeroen had nooit verwacht dat hij in de prachtige wereld van infratechniek terecht zou komen, een echte toevalstreffer! Jeroen is iets meer dan 2 jaar in vaste dienst bij van Voskuilen als Werkvoorbereider, op de afdeling Infratechniek Midden/Oost. In zijn vorige functie, in … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden