Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud

Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en de cruciale rol van HR bij het vormgeven van dit succes.

Veranderingen in HR

De wereld van HR is in de afgelopen jaren flink veranderd. Vroeger ging werving vooral om online vacatures plaatsen en sollicitatiegesprekken voeren. Nu heeft Van Voskuilen drie recruiters, maar het draait nog steeds om goede gesprekken om de beste match te vinden en groeipotentieel te herkennen.

Investering in Medewerkers

Van Voskuilen investeert in de ontwikkeling van medewerkers. Van Voskuilen Infra College biedt trainingen aan om de vaardigheden van medewerkers te verbeteren. Dit geldt ook voor nieuwe medewerkers die graag willen bijdragen aan het bedrijf. Voor elke functie hebben we een oplossing om jezelf te ontwikkelen.

Loopbaanontwikkeling

Marco gelooft sterk in loopbaanontwikkeling. Medewerkers worden aangemoedigd om hun interesses en vaardigheden te identificeren en doelen te stellen. Van Voskuilen ondersteunt hen bij het bereiken van die doelen. Het doel is om talent binnen het bedrijf te behouden en te laten groeien.

Conclusie

Marco’s 35 jaar bij Van Voskuilen getuigen van zijn toewijding en de groei van het bedrijf. Als HR-manager speelt hij een cruciale rol in het aantrekken en behouden van talent in een veranderende branche.

Van Voskuilen’s aanpak van HR, met de nadruk op ontwikkeling, diversiteit en loopbaanontwikkeling, is een voorbeeld voor bedrijven die willen groeien en uitblinken. In 35 jaar heeft Marco veel veranderingen gezien, maar de toewijding van het bedrijf aan medewerkers en hun professionele groei blijft constant. Dit is waarschijnlijk het geheim achter het voortdurende succes van Van Voskuilen.

Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht
Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden