Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips

Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen.

Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na flink wat uitdagingen bleek ook dit niet de perfecte match te zijn. Gelukkig vond hij uiteindelijk zijn weg als Junior Engineer bij Infra Kennis.

Als Junior Engineer bij Infra Kennis kun je rekenen op de nodige begeleiding en ondersteuning. Vanaf het moment dat je bij ons begint, loopt er een begeleider met je mee om je te helpen bij het volledige projectproces. Je wordt steeds iets meer losgelaten en elke week kun je steeds een stapje verder gaan.

Jordy werkt pas een paar maanden bij ons, maar hij weet zeker dat hij hier goed op zijn plek zit. Het is duidelijk dat hij zijn passie heeft gevonden in de technische sector. Als Junior Engineer heeft hij de mogelijkheid om zijn kennis en vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden. Hij is dan ook erg dankbaar voor de kansen die hij bij Infra Kennis krijgt.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière in de techniek, overweeg dan om bij Infra Kennis te starten. Met ons team van experts en onze begeleiding, kun je jezelf ontwikkelen tot een ervaren professional in de technische sector. Solliciteer vandaag nog en ontdek jouw ware potentieel.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden