Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips

Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen.

Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na flink wat uitdagingen bleek ook dit niet de perfecte match te zijn. Gelukkig vond hij uiteindelijk zijn weg als Junior Engineer bij Infra Kennis.

Als Junior Engineer bij Infra Kennis kun je rekenen op de nodige begeleiding en ondersteuning. Vanaf het moment dat je bij ons begint, loopt er een begeleider met je mee om je te helpen bij het volledige projectproces. Je wordt steeds iets meer losgelaten en elke week kun je steeds een stapje verder gaan.

Jordy werkt pas een paar maanden bij ons, maar hij weet zeker dat hij hier goed op zijn plek zit. Het is duidelijk dat hij zijn passie heeft gevonden in de technische sector. Als Junior Engineer heeft hij de mogelijkheid om zijn kennis en vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden. Hij is dan ook erg dankbaar voor de kansen die hij bij Infra Kennis krijgt.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en bevredigende carrière in de techniek, overweeg dan om bij Infra Kennis te starten. Met ons team van experts en onze begeleiding, kun je jezelf ontwikkelen tot een ervaren professional in de technische sector. Solliciteer vandaag nog en ontdek jouw ware potentieel.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden