Ga naar de inhoud

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom

Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn kennis en geeft hij ons een uniek kijkje achter de schermen.

André’s dagelijkse werkzaamheden

Als ploegleider op een nieuwbouwproject zorgt André ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hij legt uit hoe ze verschillende aansluitingen maken voor de huizen op het project.

  • Sleuven graven voor de kabels
  • Aansluitkabels naar binnen brengen
  • Kabels invoeren en aansluiten op de woningen
  • Elektra en water aansluiten

Het belang van vakmanschap en samenwerking

Als monteur infra, benadrukt André het belang van samenwerking en het doorgeven van kennis aan de volgende generatie. Hij werkt nauw samen met zijn leerling om ervoor te zorgen dat alle aansluitingen correct en veilig worden gemaakt.

Het eindresultaat

Na een dag hard werken, zijn alle aansluitingen gemaakt en is het project succesvol afgerond. André hoopt dat zijn verhaal anderen inspireert om te overwegen een carrière in de infratechniek na te streven.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze blik in het leven van een monteur in de infratechniek. Het is een boeiende en dynamische branche met tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Of je nu al werkzaam bent in de sector of overweegt om een carrière in de infratechniek na te streven, laat je inspireren door het verhaal van André en ontdek de vele mogelijkheden die deze branche te bieden heeft.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden