Ga naar de inhoud

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom

Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn kennis en geeft hij ons een uniek kijkje achter de schermen.

André’s dagelijkse werkzaamheden

Als ploegleider op een nieuwbouwproject zorgt André ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hij legt uit hoe ze verschillende aansluitingen maken voor de huizen op het project.

  • Sleuven graven voor de kabels
  • Aansluitkabels naar binnen brengen
  • Kabels invoeren en aansluiten op de woningen
  • Elektra en water aansluiten

Het belang van vakmanschap en samenwerking

Als monteur infra, benadrukt André het belang van samenwerking en het doorgeven van kennis aan de volgende generatie. Hij werkt nauw samen met zijn leerling om ervoor te zorgen dat alle aansluitingen correct en veilig worden gemaakt.

Het eindresultaat

Na een dag hard werken, zijn alle aansluitingen gemaakt en is het project succesvol afgerond. André hoopt dat zijn verhaal anderen inspireert om te overwegen een carrière in de infratechniek na te streven.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze blik in het leven van een monteur in de infratechniek. Het is een boeiende en dynamische branche met tal van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Of je nu al werkzaam bent in de sector of overweegt om een carrière in de infratechniek na te streven, laat je inspireren door het verhaal van André en ontdek de vele mogelijkheden die deze branche te bieden heeft.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
Infra Kennis

Interviews

Interview Corné Klopman

26 apr 2023

Een bijzondere reis met Corné Klopman, directeur van Infra Kennis Als je in de infratechniek werkt of geïnteresseerd bent om in deze sector te gaan werken, dan hebben we een inspirerend verhaal voor je. Onlangs hadden we de kans om Corné Klopman, directeur van Infra Kennis, te interviewen. Infra Kennis is onderdeel van de Van … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden