Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Marleen Kuipers

07 apr 2023

Alleskunner Marleen: Van luchtvaart naar infratechniek

Ken je dat, zo’n typische duizendpoot? Die ene persoon die overal in uitblinkt en altijd een extra set handen lijkt te hebben? Zo’n alleskunner hebben wij ook bij Van Voskuilen, en haar naam is Marleen!

Marleen is een 24-jarige inwoner van Amstelveen en werkt al drie jaar bij ons bedrijf. Ze is werkvoorbereider bij Infratechniek Midden/Oost en heeft daarnaast nog de rol van veiligheidsambassadeur binnen het bedrijf op zich genomen. Techniek heeft altijd al haar interesse gehad, maar haar vorige richting was wel even wat anders dan infra. Ze heeft namelijk gestudeerd voor luchtvaart. In dit interview vertelt ze over haar carrière, haar werkzaamheden bij ons en geeft ze wat meer informatie over ons bedrijf.

Bij Van Voskuilen hebben we veel medewerkers die ofwel een totaal andere achtergrond hebben, ofwel een totaal andere carrière hadden voordat ze bij ons begonnen te werken. Wat we allemaal gemeen hebben, is een passie voor techniek. Helaas is de wereld van infra nog niet zo bekend bij veel mensen en wordt deze tak van sport vaak onderbelicht.

Maar Marleen heeft zich inmiddels ontpopt tot een ware alleskunner binnen ons bedrijf. Als werkvoorbereider is ze verantwoordelijk voor het maken van de planningen, het coördineren van de werkzaamheden en het aansturen van het team. Daarnaast zet ze zich ook nog eens in als veiligheidsambassadeur om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan werken. Een enorme verantwoordelijkheid, maar Marleen draait er haar hand niet voor om.

Tijdens haar carrière bij ons heeft Marleen zichzelf steeds verder ontwikkeld en heeft ze veel geleerd over de wereld van infra. Ze vindt het vooral leuk dat het werk zo veelzijdig is en dat er altijd wel iets nieuws te leren valt. Ook de sfeer bij Van Voskuilen spreekt haar aan: er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er wordt veel waarde gehecht aan teamwork en collegialiteit.

Als bedrijf zijn we ontzettend trots op onze alleskunner Marleen en hopen we dat haar verhaal andere mensen kan inspireren om ook te kiezen voor een carrière in de wereld van infra. Want er is nog zoveel te ontdekken en te leren!

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden