Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Marleen Kuipers

07 apr 2023

Alleskunner Marleen: Van luchtvaart naar infratechniek

Ken je dat, zo’n typische duizendpoot? Die ene persoon die overal in uitblinkt en altijd een extra set handen lijkt te hebben? Zo’n alleskunner hebben wij ook bij Van Voskuilen, en haar naam is Marleen!

Marleen is een 24-jarige inwoner van Amstelveen en werkt al drie jaar bij ons bedrijf. Ze is werkvoorbereider bij Infratechniek Midden/Oost en heeft daarnaast nog de rol van veiligheidsambassadeur binnen het bedrijf op zich genomen. Techniek heeft altijd al haar interesse gehad, maar haar vorige richting was wel even wat anders dan infra. Ze heeft namelijk gestudeerd voor luchtvaart. In dit interview vertelt ze over haar carrière, haar werkzaamheden bij ons en geeft ze wat meer informatie over ons bedrijf.

Bij Van Voskuilen hebben we veel medewerkers die ofwel een totaal andere achtergrond hebben, ofwel een totaal andere carrière hadden voordat ze bij ons begonnen te werken. Wat we allemaal gemeen hebben, is een passie voor techniek. Helaas is de wereld van infra nog niet zo bekend bij veel mensen en wordt deze tak van sport vaak onderbelicht.

Maar Marleen heeft zich inmiddels ontpopt tot een ware alleskunner binnen ons bedrijf. Als werkvoorbereider is ze verantwoordelijk voor het maken van de planningen, het coördineren van de werkzaamheden en het aansturen van het team. Daarnaast zet ze zich ook nog eens in als veiligheidsambassadeur om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan werken. Een enorme verantwoordelijkheid, maar Marleen draait er haar hand niet voor om.

Tijdens haar carrière bij ons heeft Marleen zichzelf steeds verder ontwikkeld en heeft ze veel geleerd over de wereld van infra. Ze vindt het vooral leuk dat het werk zo veelzijdig is en dat er altijd wel iets nieuws te leren valt. Ook de sfeer bij Van Voskuilen spreekt haar aan: er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er wordt veel waarde gehecht aan teamwork en collegialiteit.

Als bedrijf zijn we ontzettend trots op onze alleskunner Marleen en hopen we dat haar verhaal andere mensen kan inspireren om ook te kiezen voor een carrière in de wereld van infra. Want er is nog zoveel te ontdekken en te leren!

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden