Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control

Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit interview deelt hij zijn persoonlijke ervaringen, de transformatie die Van Voskuilen heeft doorgemaakt sinds 2020, de indrukwekkende prestaties op het gebied van veiligheid, ons opleidingsbeleid en onze sterke betrokkenheid bij medewerkers.

Een lange en rijke geschiedenis

Jacco Bol begon zijn carrière bij Van Voskuilen in 1995 en heeft het bedrijf in de afgelopen decennia zien groeien en evolueren. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan en heeft de organisatie mede vormgegeven tot wat het vandaag de dag is. Met zijn diepgaande kennis van Services & Control heeft Jacco een cruciale rol gespeeld in het succes van Van Voskuilen!

De veranderingen sinds 2020

2020 was een keerpunt voor Van Voskuilen, waarin het bedrijf een duidelijke visie ontwikkelde voor de toekomst. Jacco was nauw betrokken bij deze transformatie en heeft gezien hoe het bedrijf zich heeft aangepast aan de veranderende behoeften van de markt.

Veiligheid voorop

Een van de trotsste prestaties van Van Voskuilen is de focus op veiligheid. Jacco vertelt enthousiast over de inspanningen van het bedrijf om een veilige werkomgeving te creëren voor alle medewerkers en over de veiligheidsladder trede 4. Ons belangrijkste streven is dat onze mensen ’s avonds weer thuis komen. De wereld bestaat meer en meer uit technologie. Daarom kunnen onze mensen online bijvoorbeeld ook veiligheidsinstructies kijken.

Investeren in mensen

Bij Van Voskuilen geloven we sterk in de kracht van opleiding en ontwikkeling. Jacco benadrukt het belang van het bieden van groeikansen aan medewerkers en het creëren van een leeromgeving waarin iedereen zijn of haar ding kan doen. Door middel van interne trainingen, externe cursussen en begeleiding van ervaren professionals, stelt Van Voskuilen haar medewerkers in staat om hun vaardigheden en kennis continu uit te breiden. Dit resulteert niet alleen in gemotiveerde en competente medewerkers, maar ook in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten.

Een toekomst vol mogelijkheden

Met Jacco Bol aan het roer van Services & Control, blijft Van Voskuilen een organisatie die gedreven wordt door kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid. We zijn trots op onze geschiedenis, maar kijken vol verwachting uit naar wat de toekomst in petto heeft voor Van Voskuilen en haar medewerkers.

Bij Van Voskuilen kunnen we altijd mensen gebruiken! Meer weten?

NuLelie Bouwdepot Nagele Combinatie HVP

Evenementen

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

04 jun 2024

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw! Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN). Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie … Continued
Lees bericht
HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden