Ga naar de inhoud

Interviews

Jeroen van Soest Werkvoorbereider Techniek

22 feb 2023

Maak kennis met Jeroen, een werkvoorbereider techniek bij de Van Voskuilen Groep. Jeroen had nooit verwacht dat hij in de prachtige wereld van infratechniek terecht zou komen, een echte toevalstreffer!

Jeroen is iets meer dan 2 jaar in vaste dienst bij van Voskuilen als Werkvoorbereider, op de afdeling Infratechniek Midden/Oost. In zijn vorige functie, in de autobranche, had Jeroen al veel interesse in de wereld van techniek. Bij toeval stuitte hij op een functie als werkvoorbereider in de infratechniek bij Van Voskuilen en zo is hij bij ons in dienst gekomen.

Volgens Jeroen is de infra een bijzonder branche die nooit stil staat en waar veel gebeurt, wat het erg leuk maakt. Om onze nieuwe werkvoorbereiders klaar te stomen, worden zij begeleid door seniors om de functie en het vak te leren kennen. Dit zorgde er bij Jeroen voor dat hij wist wat hij leuk vond binnen het vakgebied en gaf het ons de mogelijkheid om hem in zijn kracht te zetten.

Als werkvoorbereider maak je alles klaar voor het werk buiten. Voorafgaand aan een project zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, zoals vergunningen, materialen en verkeersplannen. Kunnen je collega’s buiten hun werk goed en veilig uitvoeren? Dan heb jij het als werkvoorbereider goed gedaan.

Kom je vanuit een andere branche? Als jij interesse hebt in techniek vinden we bij Van Voskuilen altijd een plekje voor jou. In Jeroen zijn woorden; gewoon doen!

Lijkt een functie als werkvoorbereider jou ook wat? Bekijk dan onze vacatures! Staat er niks tussen? Voor de juiste mensen hebben wij altijd een plekje, neem contact op met recruitment@voskuilen.nl

Junior Engineer

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen. Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na … Continued
Lees bericht
Recruiter infratechniek

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen! Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je … Continued
Lees bericht
Ketenmanager

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied. In … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden