Ga naar de inhoud

Interviews

Jeroen van Soest Werkvoorbereider Techniek

22 feb 2023

Maak kennis met Jeroen, een werkvoorbereider techniek bij de Van Voskuilen Groep. Jeroen had nooit verwacht dat hij in de prachtige wereld van infratechniek terecht zou komen, een echte toevalstreffer!

Jeroen is iets meer dan 2 jaar in vaste dienst bij van Voskuilen als Werkvoorbereider, op de afdeling Infratechniek Midden/Oost. In zijn vorige functie, in de autobranche, had Jeroen al veel interesse in de wereld van techniek. Bij toeval stuitte hij op een functie als werkvoorbereider in de infratechniek bij Van Voskuilen en zo is hij bij ons in dienst gekomen.

Volgens Jeroen is de infra een bijzonder branche die nooit stil staat en waar veel gebeurt, wat het erg leuk maakt. Om onze nieuwe werkvoorbereiders klaar te stomen, worden zij begeleid door seniors om de functie en het vak te leren kennen. Dit zorgde er bij Jeroen voor dat hij wist wat hij leuk vond binnen het vakgebied en gaf het ons de mogelijkheid om hem in zijn kracht te zetten.

Als werkvoorbereider maak je alles klaar voor het werk buiten. Voorafgaand aan een project zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, zoals vergunningen, materialen en verkeersplannen. Kunnen je collega’s buiten hun werk goed en veilig uitvoeren? Dan heb jij het als werkvoorbereider goed gedaan.

Kom je vanuit een andere branche? Als jij interesse hebt in techniek vinden we bij Van Voskuilen altijd een plekje voor jou. In Jeroen zijn woorden; gewoon doen!

Lijkt een functie als werkvoorbereider jou ook wat? Bekijk dan onze vacatures! Staat er niks tussen? Voor de juiste mensen hebben wij altijd een plekje, neem contact op met recruitment@voskuilen.nl

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden