Ga naar de inhoud

Interviews

Jan Delleman

30 sep 2022

Tijd voor een interview met één van onze drijvende krachten! Jan Delleman, directeur van Control Systems, vertelt ons waarom het vandaag de dag nog interessant is om met het gas te werken. Verder praat hij over zijn functie, wat Control Systems doet en wat je nodig hebt om te werken bij de Van Voskuilen Groep.

Oorspronkelijk is Control Systems begonnen met het ontwerpen en bouwen van gasregelstations. Deze stations reduceren druk. Jan merkt dat met name het onderhouden, keuren en inspecteren van stations veel meerwaarde biedt en dat er veel vraag naar is in de markt. Simpel gezegd zijn de gasregelstations niet meer dan een pijpenstelsel met een regelaar, die een lage druk naar hoge druk transformeert, of andersom. 

Control Systems heeft een klein team. Er zijn 10 mensen vast in dienst en er worden 2 tot 3 mensen extern ingehuurd als flexibele kracht. Als leidinggevende van een bedrijf ben je verantwoordelijk voor veel zaken. Naast dat je leiding geeft en het sociale aspect binnen het team waarborgt, houdt Jan zich bezig met het koppelen en verbinden van verschillende werkzaamheden zoals, sales, planning, calculatie, financiële afwikkeling en constant beoordelen wat er nodig is om mensen te laten functioneren. 

Binnen de Van Voskuilen groep is duurzaamheid onmisbaar. Control Systems draagt natuurlijk zijn steentje bij waar het mogelijk is. Zo hebben ze meer dan 100 zonnepanelen en proberen ze afval zoveel mogelijk te verminderen. Op deze manier dragen ze bij aan de energietransitie en duurzamere toekomst. 

Waarom is het interessant om in deze branche te werken? Het is volgens Jan een zeer specifiek gebied, wat veel potentie heeft in de toekomst. Misschien lijkt het niet zo op dit moment, omdat gas nu even wat minder in trek is, maar de vervanger staat al klaar! Waterstof.  Daarnaast zijn onze stations ook geschikt voor andere gassen zoals stikstof. Dit maakt degasregelstations geschikt voor de toekomst, waardoor het aantrekkelijk blijft om dit werk te doen. 

Ben je geïnteresseerd in techniek, maar ben je niet helemaal overtuigd of je wel zo’n techneut bent? Binnen onze branche zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Ben jij benieuwd wat er bij jou past? Neem contact met ons op! 

NuLelie Bouwdepot Nagele Combinatie HVP

Evenementen

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

04 jun 2024

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw! Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN). Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie … Continued
Lees bericht
HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden