Ga naar de inhoud

Interviews

Jan Delleman

30 sep 2022

Tijd voor een interview met één van onze drijvende krachten! Jan Delleman, directeur van Control Systems, vertelt ons waarom het vandaag de dag nog interessant is om met het gas te werken. Verder praat hij over zijn functie, wat Control Systems doet en wat je nodig hebt om te werken bij de Van Voskuilen Groep.

Oorspronkelijk is Control Systems begonnen met het ontwerpen en bouwen van gasregelstations. Deze stations reduceren druk. Jan merkt dat met name het onderhouden, keuren en inspecteren van stations veel meerwaarde biedt en dat er veel vraag naar is in de markt. Simpel gezegd zijn de gasregelstations niet meer dan een pijpenstelsel met een regelaar, die een lage druk naar hoge druk transformeert, of andersom. 

Control Systems heeft een klein team. Er zijn 10 mensen vast in dienst en er worden 2 tot 3 mensen extern ingehuurd als flexibele kracht. Als leidinggevende van een bedrijf ben je verantwoordelijk voor veel zaken. Naast dat je leiding geeft en het sociale aspect binnen het team waarborgt, houdt Jan zich bezig met het koppelen en verbinden van verschillende werkzaamheden zoals, sales, planning, calculatie, financiële afwikkeling en constant beoordelen wat er nodig is om mensen te laten functioneren. 

Binnen de Van Voskuilen groep is duurzaamheid onmisbaar. Control Systems draagt natuurlijk zijn steentje bij waar het mogelijk is. Zo hebben ze meer dan 100 zonnepanelen en proberen ze afval zoveel mogelijk te verminderen. Op deze manier dragen ze bij aan de energietransitie en duurzamere toekomst. 

Waarom is het interessant om in deze branche te werken? Het is volgens Jan een zeer specifiek gebied, wat veel potentie heeft in de toekomst. Misschien lijkt het niet zo op dit moment, omdat gas nu even wat minder in trek is, maar de vervanger staat al klaar! Waterstof.  Daarnaast zijn onze stations ook geschikt voor andere gassen zoals stikstof. Dit maakt degasregelstations geschikt voor de toekomst, waardoor het aantrekkelijk blijft om dit werk te doen. 

Ben je geïnteresseerd in techniek, maar ben je niet helemaal overtuigd of je wel zo’n techneut bent? Binnen onze branche zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Ben jij benieuwd wat er bij jou past? Neem contact met ons op! 

Junior Engineer

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen. Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na … Continued
Lees bericht
Recruiter infratechniek

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen! Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je … Continued
Lees bericht
Ketenmanager

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied. In … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden