Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Hugo Hoekstra

20 apr 2023

Van grondwerker tot afdelingshoofd: het verhaal van Hugo Hoekstra bij Van Voskuilen Groep

Bij de Van Voskuilen Groep geloven we in de kracht van groeien. Of je nu begint als grondwerker of ergens anders, met de juiste mindset en kansen kan je doorgroeien tot waar je maar wilt. Een prachtig voorbeeld van zo’n groeiverhaal is dat van Hugo Hoekstra.

Hugo begon op zijn 19e als grondwerker bij Van Voskuilen Groep en ontdekte al snel dat hij meer wilde. Hij volgde verschillende opleidingen en cursussen om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Inmiddels is hij afdelingshoofd van de afdeling Grote Projecten en verantwoordelijk voor het uitvoeren van bijzondere projecten voor grote netwerkpartijen als Liander, Stedin en Enexis.

Hugo is een welbekend gezicht binnen ons bedrijf en een uitstekend voorbeeld voor iedereen die wil doorgroeien in dat wat hij of zij leuk vindt. Hij bewijst dat je met hard werken, doorzettingsvermogen en de juiste kansen en begeleiding alles kunt bereiken.

Op dit moment is Hugo enorm druk met het uitvoeren van bijzondere projecten die niet binnen het gebruikelijke werk passen. Hij en zijn team hebben de kennis, ervaring en het juiste materiaal om deze projecten tot een succesvol einde te brengen. Dit alles met als doel om te blijven groeien en de beste service te leveren aan onze klanten.

Bij Van Voskuilen Groep zijn we trots op ons team en op Hugo in het bijzonder. We blijven geloven in de kracht van groei en geven onze medewerkers graag de kans om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Want samen maken we ons bedrijf tot wat het is: een betrouwbare partner in de wereld van infra.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden