Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Hugo Hoekstra

20 apr 2023

Van grondwerker tot afdelingshoofd: het verhaal van Hugo Hoekstra bij Van Voskuilen Groep

Bij de Van Voskuilen Groep geloven we in de kracht van groeien. Of je nu begint als grondwerker of ergens anders, met de juiste mindset en kansen kan je doorgroeien tot waar je maar wilt. Een prachtig voorbeeld van zo’n groeiverhaal is dat van Hugo Hoekstra.

Hugo begon op zijn 19e als grondwerker bij Van Voskuilen Groep en ontdekte al snel dat hij meer wilde. Hij volgde verschillende opleidingen en cursussen om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Inmiddels is hij afdelingshoofd van de afdeling Grote Projecten en verantwoordelijk voor het uitvoeren van bijzondere projecten voor grote netwerkpartijen als Liander, Stedin en Enexis.

Hugo is een welbekend gezicht binnen ons bedrijf en een uitstekend voorbeeld voor iedereen die wil doorgroeien in dat wat hij of zij leuk vindt. Hij bewijst dat je met hard werken, doorzettingsvermogen en de juiste kansen en begeleiding alles kunt bereiken.

Op dit moment is Hugo enorm druk met het uitvoeren van bijzondere projecten die niet binnen het gebruikelijke werk passen. Hij en zijn team hebben de kennis, ervaring en het juiste materiaal om deze projecten tot een succesvol einde te brengen. Dit alles met als doel om te blijven groeien en de beste service te leveren aan onze klanten.

Bij Van Voskuilen Groep zijn we trots op ons team en op Hugo in het bijzonder. We blijven geloven in de kracht van groei en geven onze medewerkers graag de kans om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Want samen maken we ons bedrijf tot wat het is: een betrouwbare partner in de wereld van infra.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden