Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Corné Klopman

26 apr 2023

Een bijzondere reis met Corné Klopman, directeur van Infra Kennis

Als je in de infratechniek werkt of geïnteresseerd bent om in deze sector te gaan werken, dan hebben we een inspirerend verhaal voor je. Onlangs hadden we de kans om Corné Klopman, directeur van Infra Kennis, te interviewen. Infra Kennis is onderdeel van de Van Voskuilen Groep en speelt een belangrijke rol in de infratechniek.

Van Scheikunde tot Infratechniek

Corné heeft een uniek pad bewandeld in zijn loopbaan. Hij begon met het studeren van scheikunde in Utrecht, gevolgd door een vervolgstudie in Leiden, genaamd bio farmacie. Uiteindelijk kwam hij terecht in een zijspoor genaamd Science Based Business, gericht op management in onderzoeksbedrijven. Zo is hij in aanraking gekomen met de wereld van infratechniek en heeft hij in 2012 zijn carrière bij Van Voskuilen gestart als assistent uitvoerder.

Opklimmen binnen het bedrijf

Corné begon bewust in een rol waar hij alles vanaf de basis kon leren. Hij wilde weten hoe alles buiten werkte, hoe kabels en leidingen werden aangelegd en hoe projecten werden gerealiseerd. Na een jaar verhuisde hij naar het hoofdkantoor in Woudenberg en klom langzaam op naar de functie van manager bedrijfsbureau. Vanuit zijn brede ervaring mocht hij uiteindelijk de afdeling aansturen, wat heeft geleid tot de oprichting van Infra Kennis op 1 januari 2022.

Infra Kennis biedt ondersteuning op verschillende gebieden binnen de infratechniek:

WV-schap: Zorgen dat iedereen veilig en bekwaam aan het werk kan.

Engineering: Het bedenken en ontwerpen van de routes die worden aangelegd.

Contractmanagement: Het werken met contracten, wat hun opbrengsten genereert.

Kostenbegroting en calculatie: Zorgen voor een commercieel tarief.

Wet- en regelgeving: Het in goede banen leiden van wet- en regelgeving met hun afdeling KVM (kwaliteitskundigen, milieukundige, veiligheidskundige) en een duurzaamheidsadviseur.

Dit verhaal laat zien dat het werken in techniek een dynamische en boeiende wereld is, vol mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Of je nu al in de infratechniek werkt of overweegt om in deze sector te gaan werken, er is altijd ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Bedrijven zoals Van Voskuilen en Infra Kennis kunnen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van je carrière en het bieden van kansen om te leren en jezelf uit te dagen.

De toekomst van de infratechniek

De infratechniek is een sector die voortdurend in ontwikkeling is, met nieuwe technologieën en innovaties die kansen bieden om de manier waarop we werken en leven te verbeteren. Met leiders zoals Corné Klopman en bedrijven zoals Infra Kennis en Van Voskuilen die zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige diensten en het creëren van een veilige en duurzame infrastructuur, ziet de toekomst van de infratechniek er rooskleurig uit.

Een dag in de wereld als uitvoerder

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer Introductie Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft. Een typische werkdag De werkdag van Robin begint op kantoor, waar … Continued
Lees bericht
Magazijnmedewerker infra

Interviews

Interview Martin van Baren

12 mei 2023

Martin van Baren: De toegewijde Magazijnmedewerker Infra bij Van Voskuilen Bij Van Voskuilen is het personeel de kern van het bedrijf. In deze blog stellen we één van onze toegewijde medewerkers voor: Martin van Baren, onze magazijnmedewerker infra. Hij is al ruim zeven jaar in dienst bij Van Voskuilen en sinds 1,5 jaar werkt hij … Continued
Lees bericht
monteur infra

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van André Breugom

05 mei 2023

Een dag uit het leven van een monteur infra: André Breugom Hallo allemaal! Vandaag nemen we jullie mee in de wereld van de monteur infra. We gaan een kijkje nemen in het dagelijkse werk van André Breugom, een ervaren monteur bij Van Voskuilen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de infratechniek, deelt hij zijn … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden