Ga naar de inhoud

Interviews

Interview Corné Klopman

26 apr 2023

Een bijzondere reis met Corné Klopman, directeur van Infra Kennis

Als je in de infratechniek werkt of geïnteresseerd bent om in deze sector te gaan werken, dan hebben we een inspirerend verhaal voor je. Onlangs hadden we de kans om Corné Klopman, directeur van Infra Kennis, te interviewen. Infra Kennis is onderdeel van de Van Voskuilen Groep en speelt een belangrijke rol in de infratechniek.

Van Scheikunde tot Infratechniek

Corné heeft een uniek pad bewandeld in zijn loopbaan. Hij begon met het studeren van scheikunde in Utrecht, gevolgd door een vervolgstudie in Leiden, genaamd bio farmacie. Uiteindelijk kwam hij terecht in een zijspoor genaamd Science Based Business, gericht op management in onderzoeksbedrijven. Zo is hij in aanraking gekomen met de wereld van infratechniek en heeft hij in 2012 zijn carrière bij Van Voskuilen gestart als assistent uitvoerder.

Opklimmen binnen het bedrijf

Corné begon bewust in een rol waar hij alles vanaf de basis kon leren. Hij wilde weten hoe alles buiten werkte, hoe kabels en leidingen werden aangelegd en hoe projecten werden gerealiseerd. Na een jaar verhuisde hij naar het hoofdkantoor in Woudenberg en klom langzaam op naar de functie van manager bedrijfsbureau. Vanuit zijn brede ervaring mocht hij uiteindelijk de afdeling aansturen, wat heeft geleid tot de oprichting van Infra Kennis op 1 januari 2022.

Infra Kennis biedt ondersteuning op verschillende gebieden binnen de infratechniek:

WV-schap: Zorgen dat iedereen veilig en bekwaam aan het werk kan.

Engineering: Het bedenken en ontwerpen van de routes die worden aangelegd.

Contractmanagement: Het werken met contracten, wat hun opbrengsten genereert.

Kostenbegroting en calculatie: Zorgen voor een commercieel tarief.

Wet- en regelgeving: Het in goede banen leiden van wet- en regelgeving met hun afdeling KVM (kwaliteitskundigen, milieukundige, veiligheidskundige) en een duurzaamheidsadviseur.

Dit verhaal laat zien dat het werken in techniek een dynamische en boeiende wereld is, vol mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Of je nu al in de infratechniek werkt of overweegt om in deze sector te gaan werken, er is altijd ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Bedrijven zoals Van Voskuilen en Infra Kennis kunnen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van je carrière en het bieden van kansen om te leren en jezelf uit te dagen.

De toekomst van de infratechniek

De infratechniek is een sector die voortdurend in ontwikkeling is, met nieuwe technologieën en innovaties die kansen bieden om de manier waarop we werken en leven te verbeteren. Met leiders zoals Corné Klopman en bedrijven zoals Infra Kennis en Van Voskuilen die zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige diensten en het creëren van een veilige en duurzame infrastructuur, ziet de toekomst van de infratechniek er rooskleurig uit.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden