Ga naar de inhoud

Dag in de wereld van

Een dag in de wereld van Robin Timmer

30 mei 2023

Een dag als uitvoerder: In de voetsporen van Robin Timmer

Introductie

Vandaag nemen we jullie mee in een dag als uitvoerder bij de firma Van Voskuilen. Maak kennis met Robin Timmer, een bevlogen uitvoerder die ons vandaag een unieke kijk achter de schermen geeft.

Een typische werkdag

De werkdag van Robin begint op kantoor, waar hij voornamelijk bezig is met de planning en het financiële aspect van de lopende projecten. Zijn doel? Ervoor zorgen dat de ploegen buiten probleemloos kunnen werken.

Planning: Cruciaal voor een vlotte uitvoering van het werk

Financieel aspect: Opbrengsten en kosten nauwlettend in de gaten houden om het eindresultaat te bewaken

Op locatie

Na het kantoorwerk gaat Robin naar de werklocatie. Hier overlegt hij met de ploeg en controleert hij hoe het werk verloopt. Vandaag zijn ze buiten bezig met het graven van een tracé voor de nieuwe laagspanning kabel.

Afsluiting van de dag

Na het werken op locatie, keert Robin terug naar het kantoor voor wat administratie. En zo eindigt een dag als uitvoerder bij Van Voskuilen.

Zoals je ziet, is elke dag als uitvoerder bij Van Voskuilen gevuld met diverse taken, zowel op kantoor als op locatie. Deze rol vraagt om aanpassingsvermogen en een scherp oog voor zowel de grote lijnen als de kleine details. Word jij onze volgende uitvoerder?

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden