Ga naar de inhoud

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied.

In het interview vertelt Danny over veiligheidstrede 4, een belangrijk aspect van zijn werk. Veiligheid is voor Danny niet nieuw. Hij heeft namelijk al 10 jaar ervaring opgedaan voordat hij bij Van Voskuilen kwam werken. Hij heeft de transitie binnen veiligheid al eerder meegemaakt en is zich zeer bewust van het belang van een veilige werkomgeving.

Danny benadrukt in het interview hoe belangrijk veiligheid is voor hem en zijn team. Het is een prioriteit die nooit mag worden verwaarloosd. Hij vertelt ook over de uitdagingen die hij tegenkomt bij het handhaven van deze veiligheidsnormen en hoe hij ze overwint. Hij benadrukt dat het belangrijk is om regelmatig te communiceren met de medewerkers en hen bewust te maken van de risico’s en veiligheidsmaatregelen. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de veiligheidsprocedures en zich eraan houdt.

Ketenmanager

Het is duidelijk dat Danny trots is op zijn werk en zijn team. Hij weet wat er nodig is om een ​​succesvolle ketenmanager te zijn en hij zorgt ervoor dat zijn team de juiste ondersteuning krijgt om hun werk goed te kunnen doen. Hij begrijpt dat zijn verantwoordelijkheid niet alleen ligt bij het uitvoeren van de opdracht, maar ook bij het zorgen voor de veiligheid en het welzijn van zijn medewerkers.

Danny Eerdhuyzen is een uitstekend voorbeeld van een leider die begrijpt dat veiligheid de sleutel is tot een succesvolle werkomgeving. Zijn inzet voor zijn team en zijn kennis van veiligheidsprocedures maken hem een ​​sterke en betrouwbare ketenmanager. We zijn dankbaar dat we met hem hebben kunnen spreken en wensen hem en zijn team alle succes toe in de toekomst.

Junior Engineer

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen. Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na … Continued
Lees bericht
Recruiter infratechniek

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen! Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je … Continued
Lees bericht
Werkvoorbereider techniek

Interviews

Jeroen van Soest Werkvoorbereider Techniek

22 feb 2023

Maak kennis met Jeroen, een werkvoorbereider techniek bij de Van Voskuilen Groep. Jeroen had nooit verwacht dat hij in de prachtige wereld van infratechniek terecht zou komen, een echte toevalstreffer! Jeroen is iets meer dan 2 jaar in vaste dienst bij van Voskuilen als Werkvoorbereider, op de afdeling Infratechniek Midden/Oost. In zijn vorige functie, in … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden