Ga naar de inhoud

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied.

In het interview vertelt Danny over veiligheidstrede 4, een belangrijk aspect van zijn werk. Veiligheid is voor Danny niet nieuw. Hij heeft namelijk al 10 jaar ervaring opgedaan voordat hij bij Van Voskuilen kwam werken. Hij heeft de transitie binnen veiligheid al eerder meegemaakt en is zich zeer bewust van het belang van een veilige werkomgeving.

Danny benadrukt in het interview hoe belangrijk veiligheid is voor hem en zijn team. Het is een prioriteit die nooit mag worden verwaarloosd. Hij vertelt ook over de uitdagingen die hij tegenkomt bij het handhaven van deze veiligheidsnormen en hoe hij ze overwint. Hij benadrukt dat het belangrijk is om regelmatig te communiceren met de medewerkers en hen bewust te maken van de risico’s en veiligheidsmaatregelen. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de veiligheidsprocedures en zich eraan houdt.

Ketenmanager

Het is duidelijk dat Danny trots is op zijn werk en zijn team. Hij weet wat er nodig is om een ​​succesvolle ketenmanager te zijn en hij zorgt ervoor dat zijn team de juiste ondersteuning krijgt om hun werk goed te kunnen doen. Hij begrijpt dat zijn verantwoordelijkheid niet alleen ligt bij het uitvoeren van de opdracht, maar ook bij het zorgen voor de veiligheid en het welzijn van zijn medewerkers.

Danny Eerdhuyzen is een uitstekend voorbeeld van een leider die begrijpt dat veiligheid de sleutel is tot een succesvolle werkomgeving. Zijn inzet voor zijn team en zijn kennis van veiligheidsprocedures maken hem een ​​sterke en betrouwbare ketenmanager. We zijn dankbaar dat we met hem hebben kunnen spreken en wensen hem en zijn team alle succes toe in de toekomst.

HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht
Services & Control

Interviews

Interview Jacco Bol

04 jul 2023

Een inspirerende ontmoeting met Jacco Bol, directeur van Services & Control Vandaag hebben we de eer om Jacco Bol aan jullie voor te stellen, de directeur van Services & Control bij de Van Voskuilen Groep. Met maar liefst 28 jaar ervaring binnen het bedrijf, is Jacco een waardevolle bron van kennis en inspiratie. In dit … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden