Ga naar de inhoud

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van Joren Beekman

29 sep 2022

In deze video nemen we je mee in de dag van Joren, kwaliteitsmedewerker bij Infra Kennis, onderdeel van de Van Voskuilen Groep. Het is gebruikelijk om ‘s ochtends even op te starten met een bakje koffie. Als iedereen eenmaal wakker is, beginnen de werkzaamheden.

Joren is kwaliteitsmedewerker, dit betekent dat hij een belangrijke rol heeft ter ondersteuning van de kwaliteitscoördinator. Misschien wel één van de belangrijkste onderdelen zijn de kwaliteitscertificaten. Zonder deze certificaten mogen we geen werk uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Om onze onderaannemers te voorzien van de juiste kwaliteits- en veiligheidseisen, heeft Infra Kennis hun eigen partnerportaal ontwikkelt. Dit is een innovatieve oplossing om de kwaliteit en veiligheid op projecten te waarborgen. 

Waarom doen we dit eigenlijk allemaal? Alle werkzaamheden worden natuurlijk buiten uitgevoerd. Wij zorgen dat dit veilig en effectief plaats vindt, zodat onze mensen hun werk goed kunnen uitvoeren. 

Één van de voordelen bij werken bij Van Voskuilen, is dat je in veel functies ook lekker naar buiten kan. Joren gaat regelmatig langs projecten, om zo te kijken of alles goed en soepel verloopt. De rol van kwaliteitsmedewerker is een sociale functie, je werkt veel met mensen en je zorgt samen met deze mensen voor een veilige werkomgeving. 

Joren vindt naast werk zijn gezin ook erg belangrijk. Bij ons heeft hij de mogelijkheid om dit met elkaar te combineren. Hij is namelijk parttime huisvader, om zo veel tijd met zijn gezin door te brengen. 

Wil jij meer weten over de functie, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op!

Junior Engineer

Interviews

Interview Jordy Kessing

27 mrt 2023

Interview met een Junior Engineer bij Infra Kennis: ontdek zijn ervaringen en tips Maak kennis met Jordy, de Junior Engineer die zijn passie heeft gevonden bij Van Voskuilen. Jordy’s carrière begon als voedingsmiddelentechnoloog, maar al snel ontdekte hij dat dit niet zijn ding was. Zijn interesse in techniek leidde hem naar de evenementenbranche, maar na … Continued
Lees bericht
Recruiter infratechniek

Interviews

Interview Nick Weijers

15 mrt 2023

Maak kennis met Nick, de muzikale recruiter van Van Voskuilen! Als je interesse hebt in werken in de infra en de energietransitie, dan is de kans groot dat je met Nick in contact komt. Hij is namelijk de expert als het gaat om het sollicitatieproces bij ons bedrijf. Van begin tot eind begeleidt hij je … Continued
Lees bericht
Ketenmanager

Interviews

Danny Eerdhuyzen – Ketenmanager

10 mrt 2023

Een tijdje terug hadden we het genoegen om te spreken met Danny Eerdhuyzen, de ketenmanager van Infratechniek West. In deze rol is Danny verantwoordelijk voor een aantal belangrijke ketens, namelijk OV (openbare verlichting) en aansluiting. Hij leidt een team van maar liefst 13 personen, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen zijn verantwoordelijkheidsgebied. In … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden