Ga naar de inhoud

Dag in de wereld van

Dag in de wereld van Joren Beekman

29 sep 2022

In deze video nemen we je mee in de dag van Joren, kwaliteitsmedewerker bij Infra Kennis, onderdeel van de Van Voskuilen Groep. Het is gebruikelijk om ‘s ochtends even op te starten met een bakje koffie. Als iedereen eenmaal wakker is, beginnen de werkzaamheden.

Joren is kwaliteitsmedewerker, dit betekent dat hij een belangrijke rol heeft ter ondersteuning van de kwaliteitscoördinator. Misschien wel één van de belangrijkste onderdelen zijn de kwaliteitscertificaten. Zonder deze certificaten mogen we geen werk uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Om onze onderaannemers te voorzien van de juiste kwaliteits- en veiligheidseisen, heeft Infra Kennis hun eigen partnerportaal ontwikkelt. Dit is een innovatieve oplossing om de kwaliteit en veiligheid op projecten te waarborgen. 

Waarom doen we dit eigenlijk allemaal? Alle werkzaamheden worden natuurlijk buiten uitgevoerd. Wij zorgen dat dit veilig en effectief plaats vindt, zodat onze mensen hun werk goed kunnen uitvoeren. 

Één van de voordelen bij werken bij Van Voskuilen, is dat je in veel functies ook lekker naar buiten kan. Joren gaat regelmatig langs projecten, om zo te kijken of alles goed en soepel verloopt. De rol van kwaliteitsmedewerker is een sociale functie, je werkt veel met mensen en je zorgt samen met deze mensen voor een veilige werkomgeving. 

Joren vindt naast werk zijn gezin ook erg belangrijk. Bij ons heeft hij de mogelijkheid om dit met elkaar te combineren. Hij is namelijk parttime huisvader, om zo veel tijd met zijn gezin door te brengen. 

Wil jij meer weten over de functie, of heb je andere vragen? Neem gerust contact op!

NuLelie Bouwdepot Nagele Combinatie HVP

Evenementen

HVP opent de deuren op de Dag van de Bouw! ‍

04 jun 2024

Zaterdag 8 juni 2024 is het weer zover: de Dag van de Bouw! Wij openen voor jou onze bouwplaats NuLelie van 10:00 – 14:00 ter hoogte van Ring 15, 8308AL, te Nagele (de PKN). Op de Dag van de Bouw zetten bouw- en infrabedrijven door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ook Aannemerscombinatie … Continued
Lees bericht
HR-Manager

Interviews

Interview Marco Zevenbergen

19 sep 2023

35 jaar groei en ervaring: Een HR-manager met een hart van goud Voor Marco Zevenbergen, HR-manager bij Van Voskuilen, zijn toewijding en groei meer dan slechts woorden; ze vormen de essentie van zijn reis van 35 jaar bij het bedrijf. In een openhartig gesprek deelt Marco zijn inzichten in de evolutie van het bedrijf en … Continued
Lees bericht
Vrachtwagenchauffeur in de infra techniek

Interviews

Interview Joop Brandt

28 aug 2023

Het Verhaal van een Vrachtwagenchauffeur in de Infra Techniek – Ontmoet Joop Brandt Bij Van Voskuilen zetten we niet alleen de weg uit voor infrastructuur, maar ook voor de carrières van onze getalenteerde medewerkers. Neem bijvoorbeeld Joop Brandt, een toegewijde vrachtwagenchauffeur met maar liefst 9 jaar ervaring binnen ons bedrijf. Zijn reis van grondlegger tot … Continued
Lees bericht

Kom werken bij Van Voskuilen?

Wij zijn klaar voor jou

Van Voskuilen is een familiebedrijf dat geeft om haar personeel. Sterk, sociaal en innovatief zetten we ons in voor een betere toekomst. Meer weten? Bekijk dan direct onze vacatures!

Prinsjesdag werkzaamheden
Prinsjesdag werkzaamheden